CONSULTING

HVAD ER DET? OG HVAD BETYDER DET FOR MIG?

Der har aldrig været så stor vækst i restaurations- og spiritusbranchen som vi oplever det lige nu.

For os er det en stor fornøjelse at se venner, kollegaer og bekendte prøve kræfter med nye projekter samt at se store internationale kæder eller investorer kaste glans over vores fag i Danmark som aldrig før, og det henrykker ikke blot os, men også den endelig forbruger – men det kan også gå for stærkt.

Vi oplever i stigende grad at det er svært at få helheden, udtrykket og den korrekte afsætning af projektet på plads når det kommer til at åbne nye steder eller bringe et nyt produkt på markedet.

Mange har al viljen, den gode idé, og i mange tilfælde også nogle fine budgetter, men de når ikke i mål fordi det er første gang eller fordi presset er for stort, at de taber pusten, eller simpelthen ikke ved nok omkring deres eget koncept.

Fælles for de fleste er, at de begår ekstremt mange begynderfejl og lider under de ”forkerte” beslutninger lang tid efter at de har fået søsat projektet – og det er lige præcis her vi kommer ind i billledet.

CCA råder, foruden vores faste teams og partnere, over et netværk af ekstremt dygtige mennesker som gør at vi kan eksekvere hurtigt, effektivt og samtidig holde en meget høj kvalitet.

Du sparer den dyre barchef væk, som efter lang tid og stor investering stopper pga nyt job og branchens størrelse. Vi står klar som din konsulent på sidelijen og er altid kun et opkald væk. Vores ekspertise er alt fra menukort, trends, oplæring og design af bar.

CCA varetager, afhængig af den individuelle case følgende:

  • Konceptudvikling
  • Udvikling af cocktails tilpasset antal og given koncept. VI kan gøre det ligeså nørdet som du ønsker det
  • Indretning af bar, herunder sparring med designer, bygherrer og invester/ejer
  • Rådgivning i forhold til launch, markedsføring og branding
  • Grafisk opsætning af hjemmeside, her omfattende også billede- og videomateriale
  • Komplet program for bar/managerteam
  • Budgettering og prissætning
  • Generel sparring og rådgivning

Ingen opgaver er ens, vi genbruger ikke materiale uden samtykke og vi brænder for at skabe nyt og være med helt fremme når det næste store skal ske – skal vi hjælpe dig?

Din drøm – vores mission!