Om os

COCKTAIL CATERING!

Cocktails er nøgleordet i alt hvad Copenhagen Cocktail Academy står for.

Siden starten af 2011 har vi været med helt fremme, når alle de store nye ting skulle se dagens lys.

Balthazar Champagne bar i hotel D’angleterre blev springbrættet for os begge to (Jannick Gram og Andreas Firlings), da vi så en fælles mission i at levere professionelle b2b og b2c cocktail-løsninger.

I 2016 fødtes CCA.dk og det blev starten på et eventyr der hele tiden udvikler sig – og når nye højder.

Vores mission er, at være den direkte reference i vores kunders bevidsthed når det kommer til at levere kvalitetsoplevelser med cocktails og spiritus i alle tænkelige sammenhæng. Vi gør tingene grundigt og professionelt.

Vi er dem der hjælper den eventansvarlige, produktet der skal introduceres til markedet, restauratøren der vil øge sin omsætning, bartenderen der skal udvikle sig, og bruden der skal have det perfekte bryllup.

Visionen er at blive den største, mest kreative og mest velorganiserede maskine for cocktails og spiritus, uanset hvad dine behov og ønsker er. Vi gør, det vi gør med hjertet, vi udvikler kampagnen, vi finder den gode spiritus, de friske råvarer samt dygtige og veluddannede bartendere.

Vi søger hele tiden at give vores branche bedre og mere strømlinede produkter samt services, og vi gør det med et kæmpe smil, for at du kan få den gode mavefornemmelse.

Kort sagt – vi vil være de bedste og dygtigste, og vi vil tage vores kunder og kunders kunder med.

I de forgange år har alt hvad vi har rørt ved haft en afgørende og målbar succes. Det du får, er med til at skabe dine eller jeres drømme, vi er her for at gøre det umulige muligt, og vi gør det fleksibelt, nemt og lige til.

Din fantasi starter processen, vores kreativitet fuldender den. Vi er din Personlige Cocktailpartner!

Velkommen til Copenhagen Cocktail Academy ApS