Á TERRE

Fransk dekadence møder asiatisk håndværk.

Udfordring

En af landets dygtigste kokke, Yves Le Lay, manglede en leverandør der kunne fortolke hans fars håndskrift grafisk. En på papiret simpel opgave, men lad os bare sige at Yves far havde en noget kringlet håndskrift. Det gav selvfølgelig også anledning til en dybdegående snak om, hvordan vi kunne bidrage med cocktails, til det var svaret Indokina – og det var en fed udfordring.

Indsigt

Vi havde i forvejen et godt kendskab til Yves efter han brillerede i køkkenet på Restaurant Nærvær, og det var netop det kendskab der bragte os i spil til opgaven. Over en god kop kaffe forklarede og formidlede Yves sine mål omkring restauranten, og herunder især hvad hans far betød for ham og hans bror Kasper, som han skulle starte restauranten med. Dette var det helt perfekte afsæt for at vi kunne gå igang med arbejdet.

Løsning

Vi havde jo lovet at vi også ville komme med en cocktail som var nem at håndtere og hvor vi kunne sætte vores præg på stedet. Vores vigtigste opgave stod i at få Yves fars håndskrift ind i logoet, og dernæst udviklede vi en velkomstcocktail der skulle have det bedste fra Indokina og føles som Frankrig, fuldstændig lige som maden. Vi var muligvis heldige, for begge ting var godkendt efter hhv. 2. og 1. forsøg, og selvom vi på ingen måde kan tage ære for maden, så kan vi hver gang vi besøger Yves og hans enormt kompetente team, føle os som en del af holdet og det er vi ganske godt tilfreds med.