BLUE TACO

Perfekt launch i forbindelse med åbningen af deres 3 restaurant i Lyngby.

BLUE TACO OG COCKTAIL UDVIKLING

Mexikanske cocktails betyder Tequila og Mezcal og det var lige præcis det som vi fik lavet en perfekt launch af i forbindelse med åbningen af deres 3 restaurant i Lyngby kunne CCA glæde sig over at være tilstede med eksotiske kreationer der blev nydt sammen med en masse lækre specialiteter herunder deres signatur Tacos lavet på blå majs.

Kontakt os i dag og hør os indtil, om vi kan sammensætte de helt rigtige cocktails for Jer. Læs mere om, hvordan vi udvikler cocktails her.

Udfordring

Få den almene dansker til at elske Tequila og Mezcal og igennem en stor kærlighed til Tacos, herunder særligt den blå majs, få den mexicanske madkultur forenet med lækre cocktails. På papiret en simpel opgave, men de fleste har et særligt minde eller to når det kommer til Tequila.

Indsigt

Det var altafgørende at CCA ikke skød over målet, således måtte vi forstå den personalegruppe som jo skulle sælge disse cocktails, dette var en udfordring, i særleshed fordi de fleste kun talte spansk. Ejeren der taler både dansk og spansk gjorde en markant forskel, og vi fandt den rette model. Vi fandt også ud af at Blue Taco ikke tidligere havde solgt alkohol, så der blev plads til at hjælpe lidt på øl- og spiritusudvalg.

Løsning

Vi afgrænsede os til Margaritas, en klassik cocktail de fleste kender. Vi kunne ikke gå alt for voldsomt til værks, og det blev den rigtige model, for alle forstod menuen, også var kunsten at bruge aktuelle ingredienser der passede til konceptet. Et andet og meget vigtigt succeskriterie var at den tequila og mezcal vi brugte helst skulle være noget nyt så vi ikke hang fast i eventuelle dårlige minder for gæsterne, men skabte nogle nye og velsmagende minder i stedet.