EAGLE MIXERS - HARBOE

Deres tilgang og professionalisme har været uovertruffen.
Cases

HARBOE

Vores EAGLE projekt skulle vi havde udviklet en GTM-plan for, herunder også et ambitiøst cocktailkort. Vi må erkende at deres tilgang og professionalisme har været uovertruffen of vi er i dag meget glade for vores samarbejde.

Udfordring

EAGLE manglede en partner der kunne få deres økologiske produkter på markedet til at blomstre i en heftig konkurrence med lignende produkter på mixermarkedet. Vi skulle indledningsvis udvikle en række cocktailopskrifter som kunne benyttes af enhver som måtte stå med flaskerne i hånden, så vi skulle ramme et smagsunivers der var let tilgængeligt, men som samtidig omfavnede alle kulturer og stilarter. EAGLE manglende desuden en klar strategi for at kunne gå til markedet og her fik CCA en meget ting opgave for hånden.

Indsigt

Det stod meget klart at Harboe som er kendt for deres øl ikke skulle nævnes, og at fokus på EAGLE-produkterne skulle holdes intakt. CCA blev sat grundigt ind i planerne og de overordnede målsætninger for produktet. Undervejs der åbnede der sig en række muligheder for os til at kunne rådgive, og påvirke EAGLE i den rigtige retning og dette var i fuld tråd med ambitionerne, dog var vi under enormt tidspres, da vi reelt startede forfra.

Løsning

CCA stod på mål for at få udarbejdet en on-trade GTM-plan samt at få en cocktailbrochure udviklet. Vi lavede en klar styrkeprøve for produkternes fordele overfor konkurrende produkter og fik præsenteret dette for off-trade salgsteamet, således kunne de være klædt på til opgaven. Løbende skal CCA bidrage til målrettede events, first-mover innovation til udvikling af produktet, POS-materialer, og overordnet salgsstrategi for produkterne på on-trade markedet. Vi er stadig i gang med denne case, og vi er meget glade for den tillid vi er blevet vist samt det gode samarbejdet.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om aktiviteterne i Copenhagen Cocktail Academy