Project Description

ILSE JACOBSENS 25 ÅRS JUBILÆUM

Dugfriske cocktails fra vores dedikerede team.

ILSE JACOBSENS 25 ÅR JUBILÆUM

Med 25 år på toppen havde CCA den store ære at blive udvalgt som leverandør til Ilse Jacobsens store jubilæumsfest. Dette var et arrangement hvor detaljerne for alvor blev fremhævet, og hvor 300 glade gæster kunne varme sig i dugfriske cocktails fra vores dedikerede team.

Udfordring

Skab de perfekte rammer for et 25-års jubilæum hvor hurtig og præcis servering er nøgleordet, således gæsterne får en mindeværdig aften – uden der mangler noget.

Indsigt

Vi fik mulighed for at se hvad tidligere fester havde manglet, og tog et møde med Ilse og hendes assistent for at få hendes personlige ønsker nedfældet på en samlet ønskeliste. Vi var heldige med at få nogle meget konkrete ønsker, og det gik vi det kreative hjørne med.

Løsning

De karakteristiske gummistøvler blev barens udsmykning, vi sendte en hær af 12 dygtige bartendere der lavede alt fra bunden og sørgede for ingen ventetid. Missionen lykkedes! Alle 300 gæster kunne opleve et højt niveau af cocktails og smag igennem hele aftenen, samtidig med at der var tid til at hygge med bartenderne.