MAGASASA DIM SUM & COCKTAILS

Gæsterne elskede det – og gør det stadig.

MAGASASA DIM SUM & COCKTAIL UDVIKLING

I Kødbyen ligger der en autentisk kinesisk restaurant der sælger god kvalitet til overordentlige gode priser. Alle de cocktails der blev udviklet skulle være baseret på kinesiske ingredienser, og det blev en udfordring vi stadig ser tilbage på med et smil, for gæsterne de elskede det – og gør det stadig.

Udfordring

Kinesere var ikke just kendt for deres cocktails i modsætningen til dumplings, forårsruller og Dim Sum især. CCAs opgave var helt enkelt at hjælpe med at indrette baren, udvikle et kinesisk cocktailkort og hjælpe med at finde bartendere.

Indsigt

Kineserne har en helt særlig måde at drive forretning på, og det var vigtigt at vi forstod sjagongen og at der blev kommunikeret med en vis ærefrygt. Kinesisk madkultur er forholdsvis adskilt fra øvrige orientalske køkkener, så det var en lang rejse ind i nye smage, ingredienser og kultur der udgjorde grundladet for den kreative proces med cocktailsene. Dernæst skulle jo på bedst mulig vis visualisere at der var tale om kinesiske cocktails, således skulle vi finde på og lave de helt rigtige ”perfect serves”.

Løsning

Lokale kinesiske råvarer, spiritus og dertil kinesiske skåle, tiki-mugs og kopper, der absolut gav gæsten et meget autentisk indtryk. Vi fik taget lækre billeder der kunne indsættes i menuen på bedst kinesisk vis, også lagde vi navn til den officielle åbning i 2015, vi er i øvrigt rigtig glade for at menuen ikke har været nødvendig at udskifte, og at den i dag stadig kan smages. Løbende har vi i øvrigt hjulpet med personaletræning, forhandleraftaler på special-produkter samt tilpasning af menuen.