Project Description

MANONS LES SUITES

Missionen lykkedes, og i dag er Manons Les Suites et af Københavns fedeste hoteller.

MANONS LES SUITES OG ØKOLOGISKE COCKTAILS

Da Guldsmeden Hotels skulle åbne deres 7 hotel i en række der i dag tæller 13. Kunne CCA sætte deres præg på at udvikle et 99% økologisk cocktailkort samt sætte og træne et ambitiøst, ungt og energisk team. Missionen lykkedes, og i dag er Manons Les Suites et af Københavns fedeste hoteller.

Udfordring

Få den økologiske ånd ind i et tropisk cocktailkoncept og få teamet til at ramme den særlige service delivery som kendetegner Guldsmeden Hotels. Dertil skal der være en grundig plan for hvilke typer der skal ansættes, og i skal tage ansvaret for at hele åbningen bliver en succes. CCA fik en meget klar, men også en noget krævende opgavebeskrivelse, og det blev starten på en intenst, men meget spændende periode.

Indsigt

Guldsmeden har hoteller i både Danmark, Island, Norge, Tyskland og Frankrig, fælles for dem alle er at de er inspireret af deres hotel i Bali, og netop her spiller det økologiske, det bæredygtige, det florale og tropiske en markant rolle. Manons Les Suites skulle bogstaveligt talt være Bali på Dansk jord, og det blev vores parameter for vores arbejde.

Løsning

Cocktailverdenen er jo venligt indstillet når det kommer til sol og strand, så vi fik hurtigt navigeret os frem til de cocktails der ville passe bedst til stedet. Selve formningen af deres team blev en anderledes hård opgave, når man skal fange en bestem mentalitet så sætter det store krav til de jobinterviews der skal foretages, og hvem man hiver ind til samtale. CCA formodede at få et internationalt team på benene, også var det for vores vedkommende back-to-basics så vi kunne forme dem til den helt særlige Guldsmeden ånd.