MØLLER BAR & KØKKEN

Kreativt køkken møder kreative cocktails, en rejse værd.

MØLLER BAR OG KØKKEN

EN OPGAVE MED MENNESKER SOM FORTJENER DEN DYBESTE RESPEKT.

SOCIAL DINING, COCKTAILS & ØL PÅ RESTAURANT NØRREBRO

Konceptet på Nørrebro restaurant, Møller Bar & Køkken, er social dining, hvor maden serveres som mindre delevenlige retter.

Vi ønsker at give gæsterne en hyggelig aften i uformelle rammer.

Derfor har vi gjort op med individuelle serveringer, maden serveres på fade og i skåle, som man selv kan sende rundt mellem sig.

ALSIDIGT MENUKORT

På den måde kan hele bordet opleve de mange unikke smagsoplevelser, som vores menukort byder på.

Vi håber dermed, at I får en restaurantoplevelse, hvor både maden og det sociale er i fokus.

Alle retterne er bygget op omkring sæsonens friske og gerne økologiske råvarer, og som altid finder du både retter med kød, samt vegetariske muligheder.

Hver måned skifter vi ud i retterne, så de afspejler sæsonens friske råvarer.

ALT GODT TIL GANEN

Hos Møller Bar & Køkken går vi op i gode cocktails og øl.

Derfor kan du finde et stort udvalg af cocktails på fad fra mikrobryggeriet To Øl, samt cocktails som vores dygtige bartendere mikser i baren.

Er du mere til øl, finder du også et bredt udvalg af både IPA’er, pilsner, stout og meget mere på kortet.

SÅDAN BESKRIVER MØLLER BAR OG KAFFE SIG SELV PÅ DERES HJEMMESIDE

Dog vi kun kan tage æren for deres cocktails, men vi er pavestolte af vores samarbejde, og kan ikke andet end at give vores varmeste anbefalinger til at få booket bord.

BOOK BORD

Udfordring

Møller Mad & Kaffe blev i april 2019 overtaget af den succesrige café-kæde Mad & Kaffe.

Nu skulle Møller Bar og Køkken fødes, og man åbnede op for aftenservering.

Her skulle man kræse om den nærværende sjæl, som frokosten dag efter dag skaber fulde huse.

Ejerne ønskede at få det akkompagneret med cocktails.

På samme måde som deres kreative køkken giver en velsmagende udfordring, skulle cocktails ligeså.

Vi gjorde os klar.

Indsigt

Det krævede en tæt dialog og spring med køkken- tog restaurantchefen.

Det var vigtigt at cocktailsene var meget lækre, nemme at lave, ikke kostede for meget.

Derudover skulle de passe til madmenuen, kunne være for alle, og ikke krævede et alt for stort prep-program.

Det er i sig selv både udfordrende og interesant at skulle få alt hvad der normalt ikke kan lade sig gøre – til at lade sig gøre.

Baren på Møllers var, med al respekt, blot var bygget til en skænke øl, vin og vand samt producerer smoothies og juice.

Netop denne logistik viste sig at være nøglen til hvordan serviceleverancen skulle løses.

Løsning

Vi måtte under ingen omstændigheder gå på kompromis med kvaliteten.

Blot fordi at vi ikke havde den plads man normalt har i en cocktailbar, samt at det skulle være super simpelt at lave.

Da Møller råder over et relativt stort køkkenområde kunne man man forberede rigtig meget på forhånd.

Derfor blev et meget nøjagtigt “batch-program” løsningen.

Ejerne godkendte opskrifterne.

VI lavede en omhyggelig gennemgang af hvordan personalet i 75 cl flasker skulle pre-mikse alle cocktails.

Dernæst justerede efter forbruget registeret i restaurantens POS-system.

Derved kunne en relativ uerfaren bartender producere et ensartetprodukt på 1/4 af tiden end ved normal service.

Vores tilgang til opgaven kom derfor mere til at handle om at træne personalet til at holde overblik og orden.

Dett kombineret med at sikre en god og effektiv kommunikation med tjenerne samt køkkenet.

Vi testede det over 2 prøvemiddage, og vi kan kun sige at gæsterne hverken ventede på deres drinks, og bestemt ikke havde problemer med at tømme glasset.