Project Description

Oskar Davidsen

Gode idéer til gæsteoplevelser og noget godt i glasset

OSKAR DAVIDSEN OG VORES SAMARBEJDE OMKRING COCKTAILS

Et af landets største leverandører af vin og spiritus manglede en partner der kunne håndtere professionel kvalitetstræning i spiritus, cocktails og ikke mindst historien bag. Det har i nu 4 år givet mange gode kollegaer flere idéer til gode gæsteoplevelser og noget godt i glasset.

Udfordring

Oscar Davidsen skulle bruge en go-to løsning for at kunne få deres kunder til at benytte deres produkter i bredere omfang og sætte pris på kvalitetsspiritus. Dette krævede en bred videnspalette som let kunne præsenteres for selv den mest uerfarne tjener, bartender eller service-medarbejder.

Indsigt

Vi fik den store produktkatalog stukket i hånden, også var det ellers at sætte sig godt og grundigt ind i porteføljen, og parret med vores store viden om de forskellige kategorier fik det klædt os på at kunne varetage opgaven. Vi blev præsenteret for de key accounts der var et succeskriterie for Oscar Davidsen med os ombord at kunne styrke og fastholdet samarbejdet med.

Løsning

Vi fik klarlagt 5-trins uddannelsesplaner som kunne tilpasses de individuelle accounts og vi brugte materialer der direkte skabte værdi for Oscar Davidsens produktportefølje, som vi samtidig fik implementeret på menuen de steder vi besøgte, og i dag har vores programmer netop gjort at kunderne ser en fordel i at benytte Oscar Davidsen som leverandør, og det er vi ganske godt tilfredse med.