Project Description

RESTAURANT SILO

Vi er, og har været, ekstremt glade for samarbejdet.

RESTAURANT SILO

I forbindelse med åbningen af Restaurant Silo har vi brugt Cocktail Academy, til at assistere både på spiritus, cocktails, indretning af baren samt generelt udtryk for at sikre at vi fik den bare vi havde ønsket os. Vi er, og har været, ekstremt glade for samarbejdet, og herfra skal der lyde de varmeste anbefalinger.

Michael Rønnebæk-Rørth

Udfordring

En af landets dygtigste kokke, Yves Le Lay, manglede en leverandør der kunne fortolke hans fars håndskrift grafisk. En på papiret simpel opgave, men lad os bare sige at Yves far havde en noget kringlet håndskrift. Det gav selvfølgelig også anledning til en dybdegående snak om, hvordan vi kunne bidrage med cocktails, til det var svaret Indokina – og det var en fed udfordring.

Indsigt

The Silo, som projektet blev præsenteret, skulle fange en international stemning. Målet var at give gæsten en oplevelse af at træde ind i en atmosfære af international karakter. Derudover, så var det vigtig at i fik forenklet udvalget af spiritus, havde en menu der var nem at afvikle og producere, og ikke mindst så skulle niveauet passe til personalegruppen. Vi foreslå selv at få indblik i designet af baren, således at dette kunne stemme overens med udfordringen, og dernæst så kom den store opgave at få tilpasset alt så vi holdt budgettet intakt.

Løsning

Vi fik indrettet en ekstra station i baren, så der kunne arbejde 2 bartendere mod den oprindelige tanke med 1, det vidste sig at være altafgørende da restauranten har være fyldt lige siden åbningen i 2017. Sammen med restaurantchefen udviklede vi PRMs (picture-recipe-method), således vi kunne overflødiggøre for meget spildt tid med træning, da dette værktøj gjorde det nemt og enkelt for enhver at gå ind i baren og lave alle cocktailsene. Vi assisterede i åbningsperioden også med en masse ekstra personale så restauranten holdt niveauet. The Silo står stadig som et af de mest ambitiøse og spændende projekter vi har været involveret i, og at se deres tal have haft en afgørende effekt som en del af vores bidrag har været hele rejsen værd.