VM I COCKTAILS OG FLAIR

I 2017 dannede København rammer for de officielle verdensmesterskaber. En uforglemmelig oplevelse.

Udfordring

Igennem en samarbejdspartner letstend.dk fik CCA muligheden for at præge den forestående VM i 2017 som teamet bag havde fået godkendt i Tokyo året forinden. CCA’s opgave var at sikre oplevelse for alle deltagere, sponsorerer samt besøgende ville få en kvalitetsoplevelse, og at vi ville agere medarrangører samt rådgive omkring den indsats der skulle ligges for markedsføringen af konkurrencen, som også omfattede messestande, pop-up barer, og de danske mesterskaber.

Indsigt

Den største forhindring vi oplevede var at vi desværre stod i et enormt tidspres, dette vanskeliggjorde i høj grad markedsføringen af projektet, og i den grad formindskede den effekt vi kunne nå at give med vores kompetencer. Vi fik mulighed for at introducere os til den internationale bartenderes organisations bestyrelse, medplanlægge med Dansk Bartender Laug og hjælpe Lets Tend med logistikken, bemandingen og afviklingen af konkurrencen. Via den indsigt, så kunne vi samle alle involverede parter for at sikre at vi kunne nå at få alt på plads.

Løsning

Sammen med bureauet der markedsførte konkurrencen N’fellows lavede vi et koncept der hed Cocktailors hvor vi planlagde pop-up barer hvor gæsterne kunne få en personificeret cocktails om de så kunne indløse til selve konkurrencen. Derudover, så fik lukket 10 sponsoraftaler som hjalp med at finansiere konkurrencen, og vi fik mobiliseret vores teams således at alt var klar til både VM, DM afviklingen. Undervejs krævede det at vi overtog formandsposten for Dansk Bartender Laug (bartenderen.dk) der sidenhen har fået en succesfuld rekonstruktion. Det konkurrenceformat som Let’s Tend præsenterede i Øksnehallen i 2017 med os på sidelinien blev forgangsbillede for VM i Tallin, 2018, en konkurrence vi også var med til at opleve. Bonusinfo: Damiano Pezzi fra Danmark, vandt i øvrigt konkurrencen for verdens bedste Long drink, og var blot 1 pint for at tage den overordnede pris som verdens bedste bartender 2017.