fbpx

OM CCA

Om os

Glade gæster er nøgleordet i alt hvad Copenhagen Cocktail Academy står for.

KONTAKT OS

Copenhagen Cocktail Academy er altid klar på nye udfordringer. Kontakt os nedenfor og få en løsning der passer til netop dig.

 

KONTAKT OS

 

HISTORIE

Siden starten af 2011 har vi været med helt fremme, når alle de store nye ting skulle se dagens lys.

En stor kærlighed for hotel- og restaurationsbranchen og en masse private forespørgsler blev til en mission om at levere professionelle b2b og b2c cocktail-løsninger.

Igennem årene har vi udviklet forretningen løbende, og samtidig har flere at de helt store spillere i alle typer brancher nydt godt af vores service, og det er med til at vi stadig er sultne efter flere, større og bredere opgaver.

I dag er vores drøm nået i forhold til hvilken forretning vi vil være, og vi er ekstremt stolte af det vi har opnået, og ydmygt går vi til fremtiden i håb om at kunne hjælpe enhver der vil have glade kunder, gæster, medarbejdere og skabe værdi for sin forretning og for sig selv.

Mission &vision

Vores mission er at være det globale go-to cocktail bureau, når det kommer til at levere kvalitetsoplevelser. Vi gør tingene grundigt og professionelt.

Visionen er at blive den største, mest kreative og mest velorganiserede leverandør af oplevelser, der involverer cocktails, spiritus og vin, og videreudvikle, styrke og fastholde en position som markedsleder inden for hospitality consulting.

hvem er vi?

Vi er dem der hjælper den eventansvarlige, produktet der skal introduceres til markedet, restauratøren eller hotelejeren der vil øge sin omsætning, bartenderen der skal udvikle sig, og bruden der skal have det perfekte bryllup.

Vi søger hele tiden at give vores branche bedre og mere strømlinede produkter samt services, og vi gør det med et kæmpe smil, for at du kan få den gode mavefornemmelse.

Kort sagt – vi vil være de bedste og dygtigste, og vi vil tage vores kunder og kunders kunder med.

I de forgange år har alt hvad vi har rørt ved haft en afgørende og målbar succes. Det du får, er med til at skabe dine eller jeres drømme, vi er her for at gøre det umulige muligt, og vi gør det fleksibelt, nemt og ligetil.

Din fantasi starter processen, vores kreativitet fuldender den. Vi er din Personlige Cocktail Partner!

Velkommen til Copenhagen Cocktail Academy

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Mød vores Team

Mød vores fantastiske team

Jannick Gram

Managing Partner

Antonio Oliveira

Senior Consultant

Frederik Jeppesen

Research & Development

Christopher Giversen

Event Coordinater

Christopher "Flip" Egebjerg

Arts & Entertaiment

Ben Townend

Project Manager

Monty Øvretveit

Culinary Arts

Patrick Dam

Physical Educator & Bartender

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om aktiviteterne i Copenhagen Cocktail Academy