fbpx

Services

VORES SERVICES

You never get a second chance to make a first impression

Copenhagen Cocktail Academy er meget mere en blot cocktail catering. Igennnem de 15 år vi har eksisteret, har vi opbygget en stor erfaring indenfor en række områder, og her kan i forvente service i verdensklasse.

Mange af vores løsninger indeholder flere forskellige delløsninger, derfor råder vi vores kunder og besøgende, til at spørge såfremt man ikke kan finde den løsning, eller service man er på udkig efter. Vi vil nødig virke storsnuet, men vi anser enhver opgave indenfor hospitality og restaurationbranchen, som en del af vores kernekompentencer, og det skal i ikke snydes for.

 

I FINDER FØLGENDE I OVERSIGTEN

Professionelle bartendere, bryllupper, cocktail events, cocktails på flaske, gourmet catering, content produktion, hospitality consulting

 

Vi respekterer også hvis i har travlt, således er i mere end velkommen til at ringe på +45 5353 3838. Vi kan levere indenfor samme dag hvis det skal gå rigtig stærkt.

DEN KOMPLETTE SERVICE LØSNING

Copenhagen Cocktail Academy (CCA) er landets mest alsidige og fleksible cocktail bureau. Vi har leveret cocktail catering til de største virksomheder og brands, og har en lang række projekter bag os som fantastiske cocktailbarer, koncepter, cocktail udvikling og kampanger. Se et udpluk af vores bedrifter under events- og cases lige her.

Under What’s Shaking kan i følge os på Instagram og se nyheder om hvad vi ellers går og laver, og ellers er i vedkommende til at tilmelde jer vores nyhedsbrev her

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Så hvis du vil sikres en topprofessionel løsning, og nogle verdensklasse cocktails så er vi overbevist om at det er os du skal kontakte.

Vi behandler alle henvendelser hurtigst muligt, skulle der være spørgsmål til vores løsninger, cocktails eller kan vi kontaktes på telefon +45 5353 3838

SEND DIN FORESPØRGSEL

 

HER

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om aktiviteterne i Copenhagen Cocktail Academy