fbpx

Gourmet Catering

Skal maden smage og se ud af mere, så har vi landets bedste kokke til opgaven
Services

At forene en verdensklasse cocktail menu, med verdensklasse gourmet mad er noget vi virkelig elsker at levere til vores gæster.

Gourmet catering er ofte der vi henter inspiration fra til vores cocktailmenuer, og vi elsker at løbende være kreative sammen med topkokke fra nær og fjern.

Sauce mousseline der hældes over torsk med talmærke

Selvom vi udmærker os i cocktails, har vi igennem tiderne, ofte haft brug for at kunne levere gastronomiske løsninger, og dette har vi forfinet til at kunne imødekommende alle slags arrangementer.

Rødbede med stegt andebryst garneret med hasselnød og kirsebærgelé

I sætter selv standarden, og vi skræddersyer menuen derefter, og dette kan gøres i alle tænkelige stilarter, koncepter og niveau.

Vi samarbejder med de absolut bedste leverandører, for at kunne præsentere den ypperste kvalitet på fisk, kød, frugt og grønt og specialvarer.

Ristet boghvedekerner med sort trøffel serveret med fermenteret grønkål vendt i sne af gruyère

Ydermere, kan vi skabe nogle universer med borde, stole og service som vil gøre enhver misundelig. Sammenlagt giver det vores kunder friheden til at skabe nogle helt unikke rammer for deres arrangementer, og det er uagtet om det er fine dining, cocktails eller begge dele

Pebret laksetatar med ærtekompot og rossini gastounika oscietre caviar

Hvis behovet for lækker spise blot er i form af kanapéer er det bestemt også noget vi kan levere. Vi kan levere alle slags madtyper, det er bare at spørge.

Glad tjener der serverer lækre kanapéer

Såfremt det ønskes, leverer vi også gerne vin til maden, også sammensætter vi også meget gerne cocktails der passer til aftenen og menuen, så i får en helstøbt aften ét sted.

Hvid chokolade kugle med kokosis, citron verbena, bladguld, karamelliseret abrikoser og kys

Lad os vide hvordan i ønsker jeres drømmeaften, også sørger vores event koordinater, sammen med vores kokke at sammensætte en perfekt aften med alt hvad hjertet kan begære.

Kokkene vi har på temaet og har faste aftaler med, prydes af en lang række referencer fra følgende catering firmaer og restauranter:

Søllerød Kro

Marchal

Noma

Kong Hans

Relæ

Kadeau

Geranium

Umami

El Bulli

Bistro Boheme

Cortsen Dining

Jakob Ernst Catering

Og mange flere…

Vi glæder os til at høre fra dig

 

SEND FORESPØRGSEL PÅ GOURMET CATERING OG FÅ DIT TILBUD I DAG

 

HER

Cocktails i indbakken?

Modtag opdateringer om nye cocktails i shoppen, eller få at vide når vi har et godt tilbud!
TILMELD
close-link

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om aktiviteterne i Copenhagen Cocktail Academy