fbpx

Webshop

Webshop, videoer, cocktails og meget, meget mere.

You're not drunk if you can lie on the floor without holding on

Copenhagen Cocktail Academy har lavet sin egen webshop. Her vil du finde lækre cocktails på flaske der kan leveres direkte til døren, samt vores lækre gin som nu er klar til at blive sendt afsted.

BESØG WEBSHOP

HOWTOCOCKTAIL.COM

Vi ville gøre det nemt, lækkert og inspirerende hvis vi skulle have en webshop, og det er lige præcis det vi har lavet i howtococktail.com. Her kan webshoppen få sit eget liv, og vi kan skabe et univers hvor forbrugeren kommer helt tæt på bartenderne – hjemmefra.

BOTTLED COCKTAILS

Bottled cocktails eller cocktails på flaske, sågar færdigblandede cocktails. Det korte og det lange er at vi har lavet et produkt som gør det nemt og lækkert at få cocktails til at blive en naturlig del af din hverdag på samme måde som vin, øl, kaffe og sodavand. I webshoppen kan du finde vores udvalg der hele tiden bliver større, og vildere.

COCKTAILVIDEOER

Det nemmeste for os i forhold til at give vores kunder og følgere muligheden ved at lave lækre cocktails derhjemme, er ved at anskueliggøre det gennem lækre videoer. Du finder lækre cocktailvideoer med opskrifter der nemt kan laves derhjemme, og tilmed kan du bestille alle de cocktails der bliver lavet, skulle det virke for besværligt at prøve kræfter med selv.

Cocktails i indbakken?

Modtag opdateringer om nye cocktails i shoppen, eller få at vide når vi har et godt tilbud!
TILMELD
close-link

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om aktiviteterne i Copenhagen Cocktail Academy