COCKTAIL MIDDAG MED MADS CORTSEN

Bespokekarrusellen kører igen, og vi denne glæder vi os rigtig meget til.

KÆRE VENNER,

Vi håber at alt er vel, og at i har det rigtig godt. Nu hvor vi kan se landet åbner og i alle er blevet tørstige igen, synes vi at det er på tide at sætter gang i festlighederne. Tak for al Jeres støtte gennem de hårde tider, og lad os så præsentere vores næste arrangement.

Af selvsamme årsag, så er vi nu parat til at invitere jer indenfor til en aften i absolut luksus sammen med nogle af de dygtigste mennesker vi kender.

I samarbejde med Cortsen Dining har vi stablet et helt unik arrangement på benene. Vi afholder blot ét arrangement med plads til 24 gæster – og du skal da selvfølgelig med.

Vi byder indenfor til en nærværende og hyggelig middag, hvor vi har parret 6 velsmagende og delikate cocktails til en særlig sammensat menu fra de ekstremt dygtige gutter fra Cortsen Dining bestående af 8 serveringer.

Arrangementet afholdes i deres lokaler på Jernholmen 39, indgang 17, 2650 Hvidovre. Det hele finder sted torsdag den 24. juni kl. 18:00 og vi forventer, at middagen slutter ca. kl. 22:00.

Vi har kun 24 tilgængelige pladser og billetterne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Vi tager højde for allergier. Dette bedes anmærkes inden ankomst.

Du kan læse nærmere om menu og cocktailmenu nedenfor, hvor du også har mulighed for at bestille plads.

Vi håber, at høre fra dig!

Menu

Velkomst-cocktail

Winter Edition, Copenhagen Sparkling Tea Company

___________

4 snacks

Baliktoast og agurk

Vagtelæg med trøffel… og trøffel

Ceviche og gode nødder

Tærte med vildttatar og karse

Cocktail

Anejo Tequila, Ufiltreret saké, rissirup, syrlige bær

___________

Forret

Krabbe med rogn og grape

Cocktail

Frisk gin, sølvskærm, hasselnød, jordbær

___________

Mellemret

Stegt havtaske med ærtesauce og palmekål

Cocktail

Smørvodka, persille, melon, æblesyre og skum

___________

Hovedret

Stegt kalvemørbrad med foie gras og beder

Cocktail

Dansk whisky, kirsebærakvavit, skovmærke, øl og røg

___________

Dessert

Koldskål og de danske jordbær

Cocktail

Cognac, Dild, mandel og banan

DKK 1.650,- pr. person

Jannick Gram fra Copenhagen Cocktail Academy

Jannick Gram

Mads Cortsen fra Cortsen Dining

Mads Cortsen