SERVICES

You never get a second chance to make a first impression.

Copenhagen Cocktail Academy er meget mere en blot cocktail catering. Igennem de 15 år vi har eksisteret, har vi opbygget en stor erfaring indenfor en række områder, og her kan i forvente service i verdensklasse.

Mange af vores løsninger indeholder flere forskellige delløsninger, derfor råder vi vores kunder og besøgende, til at spørge såfremt man ikke kan finde den løsning, eller service man er på udkig efter. Vi vil nødig virke storsnuet, men vi anser enhver opgave indenfor hospitality og restaurationbranchen, som en del af vores kernekompentencer, og det skal i ikke snydes for.

High-End Cocktail Catering

Cocktails på flaske fra CCA.dk og Howtococktail.com

Cocktails på flaske

Cocktailudvikling

Nytårskur med cocktails på flaske fra Copenagen Cocktail Academy

Bryllupper

Content Produktion

Hospitality Consulting

Gourmet Catering

Bespoke events logo, fine dining and cocktails by CCA

Bespoke Fine dining og Cocktails

Lej Professionel Bartender

Cocktailkursus

Virtuelt Cocktailkursus fra Copenhagen Cocktail Academy

Virtuelt Cocktailkursus

DEN KOMPLETTE SERVICE LØSNING

Copenhagen Cocktail Academy (CCA) er landets mest alsidige og fleksible cocktail bureau. Vi har leveret cocktail catering til de største virksomheder og brands, og har en lang række projekter bag os som fantastiske cocktailbarer, koncepter, cocktail udvikling og kampanger. Se et udpluk af vores bedrifter under events- og cases lige her.

Under What’s Shaking kan i følge os på Instagram og se nyheder om hvad vi ellers går og laver, og ellers er i vedkommende til at tilmelde jer vores nyhedsbrev her

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Så hvis du vil sikres en topprofessionel løsning, og nogle verdensklasse cocktails så er vi overbevist om at det er os du skal kontakte.

Vi behandler alle henvendelser hurtigst muligt, skulle der være spørgsmål til vores løsninger, cocktails eller kan vi kontaktes på telefon +45 5353 3838

SEND DIN FORESPØRGSEL

Kontakt os