HOSPITALITY CONSULTING

Vi rådgiver de bedste, skal du være blandt dem?

Hospitality consulting, eller blot virksomhedsrådgivning på dansk er vores samlede ydelsesbetegnelse indenfor HoReCa segmentet der består af en række punkter som vi kan aftage som et led i opstart, vækst eller udvikling af projekter herunder hotel, restaurant, café, bar og cocktail bar.

CCA er en dynamisk virksomhed der har eksperter på alle felter, og derfor kan du bruge dette værktøj til at løse følgende opgaver:

COCKTAILUDVIKLING

Lad os stå for at udtænke de næste cocktails der skal på menuen.

FOTO & VIDEO

Vi har eget studie og nogle af landets absolut dygtigste foto- og videografer til at skabe lige præcis det univers man måtte ønske.

WEBDESIGN OG GRAFISK UDVIKLING

I forlængelse af vores foto og video team sidder vores programmør, webdesigner og udvikler samt grafiker klar til at kunne udforme jeres online tilstedeværelse, brand look eller flyer.

MARKETING MANAGEMENT

Det koster penge at tjene penge, og derfor er det vigtigt at nå ud til sine kunder på den rigtig måde fra starten af – og det kan vi.

BAR DESIGN OG LOGISTIK

Den smukkest designede bar bliver aldrig rigtig fed hvis bartenderne ikke kan holde ud at arbejde i den. Detaljeret planlægning og gennemgang af arbejdsgange samt snedige løsninger gør at du kan fylde din bar med glade engagerede bartendere.

KONCEPTUDVIKLING

Vi har rådgivet mere en 50+ brands i formidling og udvikling af konceptet bag forretningen. Det bedste koncept er først rigtig effektivt når det kommer ud og bliver præsenteret ordentligt.

PERSONALEUDVIKLING

Teamet er det vigtigste i en succesful organisation, men det er ledelse også. Med grundige teknikker og struktur, sørger vi for at du har et topmotiveret team der sikrer glade gæster og gode resultater, samtidig med at vi underviser i hvordan det skal håndteres.

MANAGEMENT OUTSOURCING

Har du mange forretninger kan Copenhagen Cocktail Academy styre forretningen eksternt. Alle forretninger er forskellige, så lad os høre hvad udfordringen er, så finder vi en løsning.

MARKEDSANALYSE

Skal verden erobres skal du kende verdenen. Vi opererer ud fra nogle klar syngergier omkring købekraft og målrettet segmentering og udfører analyse, polls og statistik så din kampagne eller GTM-strageti får så meget succes som muligt.

PROJEKTFINANSIERING

Skal vi være partnere? Eller skal vi finde partneren til dig? Vores netværk af investorer og restaurantionsfolk har altid blod på tanden. Vi hjælper med pitch og investors deck og præsenterer din idé. Er den god nok har du finansiering og et skridt tættere på drømmen.

LAD OS FÅ MULIGHEDEN FOR AT HJÆLPE DIN FORRETNING

Kontakt os