VIRTUELT COCKTAILKURSUS

Sammen, hver for sig, kan vi shake cocktails helt ind i 2021

LAD DET SOCIALE LEVE OG MØD HINANDEN ONLINE

VI HAR EFTERHÅNDEN LÆRT AT LEVE MED COVID-19, OG DERFOR HAR VI LAGT OS I SELEN TIL AT LEVERE SÅ MANGE DIGITALE LØSNINGER SOM MULIGT.

VIRTUELT COCKTAILKURSUS PRÆSENTERER VI HER

For nyligt havde vi fornøjelsen af at give 70 deltagere landet over en virtuel cocktailoplevelse, hvilket både var sjovt, lærerigt og anderledes. En underholdene oplevelse som gav mange hjemsendte kollegaer lidt kulør på en hverdag, hvor det at være at være hjemsendt, godt kan være lidt svært at holde ud.

Bartender Jannick Gram udfører Virtuelt Cocktailkursus for Copenhagen Cocktail Academy

HVORDAN FUNGERER DET?

SIMPELT I VIRKELIGHEDEN

Vi leverer et cocktailkit som aftales på forhånd hvad skal indeholde. Dernæst planlægges streamingplatform, og derfra kører det som ethvert andet arrangement, hvor vi står klar i aftalte tidsrum til at underholde deltagerne.

Typisk varighed er 1-2 timer eller hvad man ønsker. Bartenderen vil præsentere programmet, komme med gode instruktioner, vejledning til hvordan man bliver en god hjemmebartender, samt fortælle gode historier og spændende info om cocktailsene, udstyret og produkterne.

Vi sætter en stor ære i at kurset aldrig bliver kedeligt, så forvent store smil, fed energi, masser af brugbar viden og underskønne cocktails.

Cocktailkit til Virtuelt Cocktailkursus fra Copenhagen Cocktail Academy

COCKTAILKURSETS INDHOLD

FÅ DEN SKRÆDDERSYEDE LØSNING HOS OS

Man kan stort set få det som man ønsker. En typisk pakke indeholder 3 forskellige cocktails, gerne en med og uden alkohol, samt en mystery cocktail hvor deltagerne skal gætte indholdet baseret på type spiritus, syre, sødme og krydderurt.

Vi pakker alt hvad man skal bruge til at mikse cocktailsene individuelt afmålt så man får fornemmelsen af at arbejde som en rigtig bartender. Det eneste deltagerne selv skal stå for er is og glas.

Når pakkens indhold er aftalt planlægger vi levering, som enten bliver til hver deltagers adresse, eller til kontoret hvor man så selv står for at alle deltagere kommer og henter. Levering kan også sagtens ske til udlandet, så har man flere kontorer eller kollegaer uden for Danmark løser vi også det.

Vi har gode erfaringer med hvordan det hele forløber nemt og overskueligt, og platform for streaming testes inden afvikling så teknikken er på plads.

SÅ FOR AT GIVE ET OVERBLIK

STEP 1

PAKKE OG PRIS AFTALES

STEP 2

LEVERING

STEP 3

STREAMINGPLATFORM OG DE SMÅ DETALJER

STEP 4

AFVIKLING

STEP 5

GLADE KOLLEGAER OG VENNER

KONTAKT OS I DAG OG LAD OS SAMMEN PLANLÆGGE ET VIRTUELT COCKTAILKURSUS

BOOK NU