CONTENT PRODUKTION

Æstetiske og visuelt appellerende billeder og video.

Mangler du content produktion til den kommende cocktailmenu, SoMe kampagne eller blot produktbilleder?

Fotografi, video og grafik er noget vi har arbejdet sideløbende med vi har udviklet vores konsulentforretning.

Vi aftager et stadigt stigende antal opgaver der kræver et skarpt øje, og en medfødt sans for den visuelle indentitet og æstetiske snit.

DE RIGTIGE MENNESKER TIL OPGAVEN

Vi samarbejder med en række af landets dygtigste, og mest kreative foto- og videografer samt grafikere, for at kunne imødekomme alle typer opgaver, stilarter og udtryk.

Vi sætter en stor ære i at få en grundig planlægning forud for skydning.

Derfor starter vi altid med at klargøre hvad vores kunders ønske er til mængde af billeder/video, stil, komposition og tema.

Vi kan foretage skydningen i vores eget studie eller på location, og såfremt at vi skal have præsenteret det hele online, i print eller via SoMe sidder vores grafiker klar.

Hvis du ønsker, udfører vi et moodboard

Blot for at sikre dig yderligere succes, tilfredshed og forventninger med billederne eller videoerne så er vores team klar.

Content produktion handler om at man har skabt et detaljeret overblik, så får hvert billede og video sit optimale udtryk og skaber den helt rigtige værdi.

Locations har vi bred adgang til. Det skal derfor ikke være en forhindring eller en udfordring da vi igennem vores professionelle netværk kan få adgang til eller finde en mest optimale location til opgaven.

Send gerne gerne eksempler, mængde af content om det skal være billeder eller video, såfremt der er et budget, så nævn også meget gerne med i forespørgslen, så kan vi hurtigere og mere effektivt betjene dig, og få de helt rigtige eksperter klar til opgaven.

Vi tror på fuldendte løsninger og one-stop shopping, det får du hos os.

FÅ DETALJERNE OG DIT TILBUD I DAG

Få tilbud