LEJ PROFESSIONEL BARTENDER

Lej vores dygtige og servicemindede bartendere til dit arrangement.

Går du med planerne om at holde fest, men finder det svært at få råd, eller måske unødvendigt at bestille den helt store pakke, så lej en professionel bartender hos os.

DEN GODE UDDANNELSE OG FORBEREDELSE

3 gange om året kører vi barskole, og vi håndplukker hvert år de største talenter og sætter dem sammen med vores faste team.

Vi er hele tiden i trit med udviklingen, og har folk klar til opgaverne. Vores bartendere er blandt de bedste.

VI GØR DET NEMT

Måden det foregår på er præcis som man ønsker det. Normalvis laver man en indkøbsliste, hvor vi søger for specialingredienser, og man selv køber øvrige ting ind.

Èn ting kan du være sikker på, og det er fuld service og kommunikation hele vejen, så du får den løsning der passer til budget og ønsker.

Du kan leje bartender til alle typer fester i København og rundt omkring i landet, og vi vil som udgangspunkt holde fokus på cocktails.

Såfremt at opgaven blot kræver long drinks eller øludskænkning er vi naturligvis stadig klar til at hjælpe.

ERFARING ER NØGLEORDET

Vores bartendere har som minimum 2 års erfaring med klassiske og moderne cocktails, og minimum 1 års erfaring med at køre events, og sikre at alle detaljerne er i orden. Uanset om du skal leje en bartender til din fest i København, eller Aarhus – er vi klar til at hjælpe.

Bemærk! At de fleste af vores bartendere arbejder sammen med vores faste team der har mellem 7 – 17 års erfaring.

Såfremt særlige egenskaber kræves, kan man gøre det nemt ved blot at skrive det i forespørgslen.

Bartenderudlejning afregnes pr. time og tilpasses ud fra budget og hvad der ellers måtte være nødvendigt at medbringe, såsom udstyr, ingredienser, is eller mobilbar.

Vi tager en god dialog med dig og planlægger efter bedste evne og pris ikke mindst.

SEND OS DETALJERNE OG FÅ DIT TILBUD I DAG

Kontakt os