BESPOKE EVENTS

Luksusoplevelser der forener gastronomisk kogekunst og velsmagende cocktails.

CCA PRÆSENTERER NU EN LØSNING TIL SMÅ EKSKLUSIVE OPLEVELSER MED BESPOKE EVENTS.

Ideelt til arrangementer mellem 1 og 26 personer.

Vi har altid haft en stor inspirationkilde fra gourmet mad, og nu har vi tilpasset vores ydelser til at kunne være relevant til de små grupper, således præsenter vi nu Bespoke Events.

Bespoke Events Cocktail fra Copenhagen Cocktail academy der er serveret med barske og en bog om liquid intelligence

KONCEPTET

BOOK SELV

Først og fremmest var det vigtigt at vi kunne levere nogle oplevelser der var tilpasset Covid-19 pandemien, så idéen er at vi igennem mad giver mindre selskaber muligheden for at smage skønne cocktails. Vi kan dog sagtens levere en vinmenu, (eller begge dele), hvis det er ønsket. Hør meget mere om muligheden for mindre lækre arrangementer, menu og drikkelse ved at kontakte os herunder

Kontakt os

CCA PRIVATE EVENT

Det har længe været en ambition for CCA at skabe vores eget univers som vores kunder kunne nyde godt af, og opskriften med Bespoke er simpel. For hvert et arrangement vi laver, vil vi samarbejde med en ny kok og en ny location, så dette er ikke blot arrangementerne vi skræddersyer til den enkelte koks tilgang til mad, det giver plads til at vi kan få helt ned til én enkelt gæst ombord, og ellers op til 26 som er maksimum for denne type events.

Bespoke Events. Kokkene lægger sidste hånd på pyntet til et Bespoke event fra CCA

DET FØRSTE ARRANGEMENT ER FOR LÆNGST AFHOLDT – MEN FLERE ER PÅ VEJ

Gik du glip af Bespoke arrangementet på á terre? Bare rolig. CCA kommer løbende i samarbejde med vores partnere til at tilbyde pladser til forskellige Bespoke arrangementer, og det bliver altsammen igennem vores nyhedsbrev som du kan tilmelde dig herunder. På sigt vil der være en eventkalender hvor alt hvad vi finder på bliver samlet både på hjemmeside og i nyhedsbrev.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu flere skønne oplevelser

GIV MIG BESKED