BESPOKE EVENTS

Luksusoplevelser der forener gastronomisk kogekunst og velsmagende cocktails.

CCA PRÆSENTERER NU EN LØSNING TIL SMÅ EKSKLUSIVE OPLEVELSER MED BESPOKE EVENTS.

Ideelt til arrangementer mellem 1 og 26 personer.

Vi har altid haft en stor inspirationkilde fra gourmet mad, og nu har vi tilpasset vores ydelser til at kunne være relevant til de små grupper, således præsenter vi nu Bespoke Events.

Bespoke Events Cocktail fra Copenhagen Cocktail academy der er serveret med barske og en bog om liquid intelligence

KONCEPTET

BOOK SELV

Først og fremmest var det vigtigt at vi kunne levere nogle oplevelser der var tilpasset Covid-19 pandemien, så idéen er at vi igennem mad giver mindre selskaber muligheden for at smage skønne cocktails. Vi kan dog sagtens levere en vinmenu, (eller begge dele), hvis det er ønsket. Hør meget mere om muligheden for mindre lækre arrangementer, menu og drikkelse ved at kontakte os herunder

Kontakt os

CCA PRIVATE EVENT

Det har længe været en ambition for CCA at skabe vores eget univers som vores kunder kunne nyde godt af, og opskriften med Bespoke er simpel. For hvert et arrangement vi laver, vil vi samarbejde med en ny kok og en ny location, så dette er ikke blot arrangementerne vi skræddersyer til den enkelte koks tilgang til mad, det giver plads til at vi kan få helt ned til én enkelt gæst ombord, og ellers op til 26 som er maksimum for denne type events.

Bespoke Events. Kokkene lægger sidste hånd på pyntet til et Bespoke event fra CCA

DET FØRSTE ARRANGEMENT KAN DU ALLEREDE TILMELDE DIG NU

D. 17. november lægger vi hårdt for land med det første at vores egne arrangementer. Vi er så heldige at have teamet op med den uforlignlige Yves Le Lay, der sammen med Jannick og ditto teams, har lagt sig i selen til en overdådig. Her har vi har lavet en særlig cocktailmenu baseret på Yves nyeste menu og i tråd med navnet på hans restaurant á terre, som betyder “af jorden”.

Herunder kan i se menuen samt pris:

Amuse bouche

Velkomst: Sparkling Saké, Cherry Blossom, Matcha, yuzu, ingefær

Taskerabbe – Tomat – Kokos – Rød karry

Pairing: Anejo tequila, agave, mango, lime, thai basilikum

Hummerraviolo – Piperade – Sauce Américaine – Piment Cardenau

Pairing: Single Estate vodka, barrel-aged vermouth, herbsaint, citron twist

Foie gras – Miso – Yuzusorbet – Shisoblad

Pairing: V.S.O.P. Cognac, unfiltered saké, PX sherry, hybeninfusion

Agerhøne – Bøgehatte – Hybenrose – Aromatisk peber

Pairing: Bourbon, røget ahorn, grape bitters, pimento

Kakaosorbet – Banan – Passionsfrugt – Olivenolie 

Pairing: Lagret gin, lakrids, chokolade, æggehvide

Pris 1995,-

Yves Le Lay, restauratør á terre

Yves Le Lay

Jannick Gram

Jannick Gram

Tirsdag d. 17. november 17:00 – 22:00

á terre, Tordenskjoldsgade 11, 1055 København K

Booking inden 16.11.2020

BOOK NU