Project Description

IZUMI

Great tasting cocktails and well-designed interior.

IZUMI

Cph Cocktail Academy has in so many ways ensured that the bar of the opening of our 3rd, 4th and 5th restaurant was established with great tasting cocktails and well-designed interior. Furthermore, they consistently assist us to develop our menu and team to maximize our guest experience, profit and quality.

Udfordring

Izumi oplever et vaskeægte væksteventyr, men de er konstant presset på personale, kompetencer og tid. Vores opgave var at få driftet baren for at højne gæsteoplevelsen, at få klædt personalet på, at få lavet et opbakning systemet der alt sammen kunne håndteres eksternt at få designet barerne, at få forhandlet kundeaftaler og leverandøraftaler, osv.

Indsigt

Den tilsyneladende omfattende opgave krævede at vi fik fuldt råderum over hele baren på alle Izumis restauranter og få tilpasset niveauet og behovet. Izumi har ingen bartendere ansat, det er tjenere der varetager alle drikkevarer og ligeledes en stor del af madpræsentationen, så det gjorde at vi måtte være meget kritiske og omhyggelige med hvordan vi fik skruet barprogrammet sammen.

Løsning

En totaludlicitering af baren blev løsningen. Izumi har i dag ikke hovedpinen med at skulle drifte baren, vi sørger for at alt står klar i baren til tjenerne, og at al administration og det praktiske er ordnet på alle 5 restauranter, hvor vi naturligvis har tilpasset menuen til lokalområdet. Det har vist sig at give mening på den langsigtede bane for Izumi, der kan fokusere på at holde væksten og bl.a. ved hjælp af os løbende forbedre og optimere gæsteoplevelsen.