CCA LANCERER COCKTAILS PÅ FLASKE

Covid-19 krævede nytænkning – og nu er vi klar med cocktails på flaske.

COCKTAILS PÅ FLASKE

CCA oplever, ligesom mange andre, store udfordringer under Covid-19/Coronavirus-krisen, og som resultat deraf, har vi spenderet en del kvalitetstid i laboratoriet således vi nu er klar til at præsentere vores første parti cocktails på flaske.

Måden vi har lavet dem på er ganske enkelt alt tage friske ingredienser og kogt dem ind med sukker og vand hvorefter vi har tilføjet lækker spiritus, likører og aperitifs. Resultatet er pakket med smag og giver forbrugeren muligheden for at vælge lige præcis hvordan hun/han ønsker at nyde sin cocktail.

Vores cocktails på flaske er beregnet til at blive nydt over is, kombineret med din yndlings mixer (tonic, soda, ginger ale) eller toppet med mousserende vin eller Champagne. For at være så alsidig som muligt holder de alle en forholdsvis høj alkoholprocent, og nu har vi sat gang i dette som en test, hvilket vi håber at i kan lide, i så fald laver vi gerne endnu mere.

Alle vores flasker indeholder 370 ml og kan servere op til 4 cocktails, afhængig af tolerance. Prisen er 175,- kr. pr. flaske og vi kan levere direkte til din dør i Københavnsområdet (1000-2500) for 50,- kr., og derudover efter aftale til hvor som helst i DK.

Hvis man ønsker at købe alle 3 varianter kan man få det for 500,- kr. Derudover, så tilbyder vi at levere tonic vand til 25,- kr. flasken samt Arnaud Robert Comtesse De Brissy Brut Champagne for 295,- kr.

Derudover, så tilbyder vi en high-end Downtown Abbey pakke bestående af 2 flasker Downtown Abbey – (Belvedere vodka, citron, lakrids) samt 1 flaske Moet & Chandon Brut Champagne NVE 750 ml. for 595,- dkk.

Vær hurtig, vi har kun 20 flasker af hver cocktail i første omgang. Udover Downtown Abbey som vi har i rigelige mængder.

Du kan bestille via mail ved at bruge knappen herunder.

Bestil cocktails