VIND PROFESSIONELT COCKTAILUDSTYR MED CCA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen 18. januar.

2021 BETYDER MEGET MERE NÆRVER MED VORES KUNDER I CCA OG PÅ HOWTOCOCKAIL.COM

Vi starter vores 2021 med en omfattende konkurrence, hvor vi flot fordelt over de forskellige platforme, har opfordret så mange som muligt til at tilmelde sig vores nyhedsbrev.

Dog ville vi ikke bede folk om at tilmelde sig, uden at give alle muligheden for en fed præmie – så det har vi gjort.

Professionelt cocktailsæt, som Copenhagen Cocktail Academy udlodder i sin cocktailkonkurrence

Skal man lave cocktails derhjemme, så er det vigtigt at have udstyret i orden, så vi har samlet alt hvad man skal bruge for at bygge, shake og stirre lækre cocktails derhjemme.

“Sættet” betår af en såkaldt Tin Tin shaker, en strainer, fine strainer, jigger samt en rigtig lækker Japansk barske, og det kan blive dit såfremt du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

MEN HVAD NU HVIS MAN ALLEREDE ER MEDLEM?

Vi må anerkende, at eftersom dette er den første konkurrence vi afholder nogensinde, så deltager alle dem som allerede er en del af vores nyhedsbrev ligeledes i konkurrencen.

HVAD ER DET JEG SIGNER OP TIL?

Det er vores nyhedsbrev som bliver sendt ca. 1 gang om måneden. I nyhedsbrevet giver vi Dig/Jer indsigt i cocktailverdenen, nyt om vores arrangementer I kan købe billetter til, cocktails på flaske, samt events, kurser og opskrifter.

 Også tør vi godt love at vi søsætter flere konkurrencer i løbet af året.

Konkurrencen løber frem til d. 18. januar hvor vi trækker lod om en vinder. Vinderen får direkte besked og præmien leveres til vinderens adresse.

Spørgsmål til konkurrencen eller yderligere information om vores cocktails kan du skrive til [email protected] eller ringe til os på 53533838.

TILMELD DIG VIA VORES MENUFELT ELLER HER

HELD OG LYKKE OG GODT NYTÅR

Bartenderne fra Copenhagen Cocktail Academy