NYTÅRSKUR MED COCKTAILS FRA CCA

Få dine yndlingscocktails drikkeklar på flaske, leveret lige til døren til årets sidste dag.

CCA OG HOWTOCOCKTAIL SØRGER FOR COCKTAILS TIL NYTÅRSAFTEN,

HOWTOCOCKAIL.COM ÅBNER IGEN D. 20. DECEMBER

I april lancerede vi en række cocktails på flaske, og det har siden da taget fart, så meget fart, at vi måtte lukke for det hele igen. D. 20. december kan vi atter åbne op for salget, men holder fokus på hvad vores kunder har efterspurgt mest.

2 VARIANTER TAGER FAVORITPLADSEN

Det er entydigt klart, at det er vores Espresso Martini og Downtown Abbey der er de mest populære opskrifter. Vi har brugt tiden på at optimere produktet, og nu kommer vi ud med en vanvittig pris på 100 pr. flaske (normalpris 175,- kr.)

HVAD ER HISTORIEN BAG?

Med sved på panden og langt ud på nattetimerne, startede vi i vores cateringkøkken hvor der blev produceret hjemmelavede sirupper og puréer. Minutiøst målte vi hver en flaskes ingredienser op, så vores produkter kunne bliver så ensartet som muligt, hvorefter der skulle printes labels og manuelt puttes en prop på samt plastikhætte. Det tog lang tid, men følelsen af at “handcrafte” et produkt fra bunden gør, at vi kunne blive ved og ved. Vi er en yderst lille producent, og vi går op i kvaliteten med smagen som et absolut vigtigeste

Vi ville lave et produkt som var nemt og gav den samme kvalitet i hjemmet, som på de professionelle cocktailbarer – og det lykkedes. Med vores stifter Jannick Grams baggrund i cocktailverdenen, vidste vi godt at vi skulle lave noget folk godt kunne lide, også gøre det ekstra lækkert. Resultatet blev Espresso Martini og Downtown Abbey, og i løbet af 2021 kommer vi ud med flere spændende varianter.

Vi har teamet op med Dansk Mjød A/S, vores partner-in-crime, og her har vi været så heldige at få adgang til de rigtige maskiner, der giver os nogle kæmpe fordele og uanede muligheder.

Det er håndværket der er i højsædet, og vi bruger de bedste råvarer som via en yderst kontrolleret proces bliver blandet og tappet samt flasket så det smager friskt, balanceret og med fornemmelsen af alkoholen. Og netop alkoholen er med til at definere helhedsoplevelsen af vores flasker som en rigtig cocktail. Vores cocktails kan enten shakes med is, eller drikkes koldt når de skal nydes. Vi kan ikke komme udenom, at en shaket cocktail smager bedst, nu har vi bare gjort alt arbejdet for dig, så du blot skal åbne, shake/hælde og nyde.

Rigtig god fornøjelse!

DU KAN BESTILLE ALLEREDE NU

Selvom vores webshop er lukket frem til d. 20. december, så kan du allerede nu bestille, og sikrer dig dine cocktails er klar til nytår, vi leverer efter d. 20 december.

Cocktailsene holder i 10 måneder og er perfekt til at blive nydt i selskab med dem man holder af. Det er nemt, og lige til at åbne og nyde over is eller blive shaker som på en rigtig cocktailbar.

Vi leverer til hele Danmark mod betaling eller du kan afhente på vores lager på Ellebjergvej 50-52, 2450 København SV

Når vi har produceret til nytår har vi 450 flasker, først til mølle og man kan bestille så mange man vil, så længe lager haves.

Alle vores flasker indeholder 37,5 CL og kan servere 3 cocktails, afhængig af tolerance. det er altså kun 33 kr. pr. cocktail.

Prisen er 100,- kr. pr. flaske og vi kan levere direkte til døren i hele Danmark.

SEND OS BESTILLING, ADRESSE SAMT TELEFONUMMER OG FÅ DINE COCKTAILS LEVERET INDEN NYTÅR

Bestil
Espresso Martini fra Copenhagen Cocktail Academy

ESPRESSO MARTINI

Vodka, kaffelikør, kakaolikør, hjemmelavet koldbrygkaffe

Vi siger ikke at vores opskrift på denne er den bedste, men det har rigtig, rigtig mange af vores kunder og deres gæster sagt igennem tiderne – vi er begyndt at tro på dem.

37,5 cl

18,8%

DOWNTOWN ABBEY

Vodka, passionsfrugt, lakrids, citron.

Denne cocktail har fulgt os siden vi kreerede den til Balthazar Champagne Bar i 2012.

De fleste som har smagt den, siger det er Verdens Bedste Champagne Cocktail! Måske i selv skulle finde ud af det? Leveres til nytårskampagnen med ekstra alkohol så man behøver ikke Champagne.

                                                                                                                                                         37,5 cl

11,2%

Downtown Abbey fra Copenhagen Cocktail Academy

Alle vores flasker indeholder 37 cl og kan servere ca. 3 cocktails, afhængig af tolerance.

Prisen er 100,- kr. pr. flaske og vi kan levere direkte til døren i hele Danmark.

SEND OS DETALJERNE OG FÅ DINE COCKTAILS LEVERET INDEN NYTÅR

Bestil