VIRTUEL FÆLLESSKÅL MED CCA

Hver fredag kl. 17:00 via Instagram streamer CCA fællesskål – og du er inviteret.

HVAD TILBYDER VI?

Vores kunder har være gode til at bide på vores bottled cocktails, og det vil vi fortsætte ufortådent med, men vi vil gerne gøre det i meget større stil.

Udover den private forbruger, så er det vores hensigt, at opfordre virksomhederne at bestille cocktails, også vil vi levere til alle kollegaerne i deres hjem, og dermed opfordre til virtuel fællesskål, nu når fredagsbaren ikke kan lade sig gøre.

FØLG MED NÅR DER STREAMES

For at gøre det endnu sjovere, så vil vi give alle muligheden for at lære hemmelighed bag alle de cocktails vi leverer. Derfor live-streamer vi hvordan cocktailsene laves, fortæller lidt hyggehistorie og skåler weekenden igang, hver fredag kl. 17:00 via Instagram.

Alle vores flasker indeholder 370 ml og kan servere op til 3 cocktails, afhængig af tolerance. Prisen er 175,- kr. pr. flaske og vi kan levere direkte til døren i Københavnsområdet (1000-2500) for 50,- kr., og derudover efter aftale til hvor som helst i DK.

Hvis man ønsker at købe 3 varianter kan man få det for 500,- kr.

Derudover, så tilbyder vi en high-end Downtown Abbey pakke bestående af 2 flasker Downtown Abbey – (Belvedere vodka, citron, lakrids) samt 1 flaske Moet & Chandon Brut Champagne NVE 750 ml. for 595,- dkk.

Vi levere desuden udstyr, miksere (tonic, ginger beer mv.) og is hvis man ønsker det.

Kontakt os, og lad os lave en pakke der passer til dig eller din virksomhed.

PEAR WITH ME (BACARDI LEGACY VINDER 2020 DK)

Bacardi Carta Blanca, PWM sirup, citron, Martini Ambrato, absint

NEGRONI

London dry gin, Campari, Cocchi Vermouth di Torino

Espresso Martini fra Copenhagen Cocktail Academy til online kaffekursus

ESPRESSO MARTINI

Belvedere vodka. Kahlua, Creme de cacao, espresso

DOWNTOWN ABBEY

Denne cocktail har fulgt os siden vi kreerede den til Balthazar Champagne Bar i 2012. De fleste som har smagt den, siger det er Verdens Bedste Champagne Cocktail! Måske i selv skulle finde ud af det?